Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wanderlust

ett flygplan flyger förbi
högt ovanför mitt huvud
pulsen ökar
och blir plötsligt hörbar

DUNK DUNK DUNK

jag går till flygplatsen och väntar.
på någon
kanske dig

jag brukar gå dit och vänta
växlar några ord med namnlösa individer
"hej!
"hej.
annars smälter jag bara in i bakgrunden,
i tapeterna
och mina fotsteg dränks i ljudet av rullande väskor och klackskor

i mitt huvud, jag kan jag höra ljudet av vingslag




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH