Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we're just toys, baby

vi är bara leksaker
kommer i två olika smaker
någon vrider upp oss och vi går
tills det tar slut
nyckeln är vårt krut
vi behöver dras upp igen, någon måste sköta nyckeln
vi säljer oss i stycken
vi går sönder
hela tiden mer, bättre, större, värre
nu är vi färre

and maybe
we're just toys, baby




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-04 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH