Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ex från förra året och en vän har just förlovat sig


Till Linda och Erik



grattis till er båda

en ring vi alla nu kan skåda



lycka till och allt bra

allt ni någonsin vill ha


gillar er alltid som förr

innan kärleken stod framför er dörr





Övriga genrer av emilf77
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 22:39



Bookmark and Share


  Maria T
Fint om man kan behålla sin kompisar
Fina ord
2008-03-24

    CaMillA
Ja det är bra när man kan unna den andre lyckan i att gå vidare med livet, o då även kärlekslivet! Fint skrivet! :)
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77