Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


calore

~~~

en spinnande katt
min kind mot ditt varma bröst

ute faller snön


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 567 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-24 13:22



Bookmark and Share


  To
*tryck=trygg
2008-05-27

  To
Oj så mycket berättand du fick med här med så få ord. Härlig tryck varm känsla.
2008-05-27

  karenina VIP
vilken varm och skön skrivelse detta var, mysfaktor till tusen, gillas! :-)
2008-03-29

    Bodil Sandberg
WOW vilken stämning du skapar i dessa tre suveränt fina rader!!!!applåder!!!!
2008-03-26

  Jessica Ebbesson
Dina ord beskriver mysfaktorn när den är som bäst.
2008-03-24

  Jan Linderoth
Hade jag haft förmågan att spinna hade jag gjort det just nu!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan