Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikudagbok


STOCKHOLM



Mälarstrand
I dimman flyter
bilar och båtar


Djurgårdskanalen
gräsandshona paddlar
i hanens kölvatten


Kungsholmen
judisk kyrkogård ligger lågt
bland hyreshusen


Graffiti på köpcentret
du kan aldrig
köpa dig fri


en staty
sträcker ut sin hand
slant till härbärget


nattåget
i grannens fönster
darrar månen




Dagbok av [jimmy]
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-03-24 13:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl fångade bilder, stämningar och nyanser
2008-03-24

    livets dilemma
vackert du skriver fångar nyanserna myckert fint.
2008-03-24
  [jimmy]
[jimmy]