Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Hösthaiku




Hösthaiku
kråkor kraxar
på japanska





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-10-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]