Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POETERS ORDBOK


Nasse4




Kandidat till De SjuDvärgarna. Namnet (som enligt honom uttalas som ”Nasse Füren”) skall syfta på hans rang i någon ospecificerad organisation.

Han är egentligen ett dubbelkonto till en tidigare respekterad poet, x, som förfallit mycket i sista den. Denne använder Nasse4 bl.a. för att ta hit gamla nazistiska propagandafilmer vilket senare ursäktas med att avsikten bara var att tysta en obekväm kritiker.


Nasse4 har inte skrivit några texter däremot många dumheter på Forum och deltar gärna i mobbning på sajten, t.ex. av 16-åriga flickor. Men han har alltså inga egna åsikter eller egenskaper utan fungerar enbart som språkrör för x.

Han siktar ändå på att bli ständig medlem i DårGänget, vilket skulle passa Gängets radikalisering – men detta skulle missgynna de andra dårarna då x är redan medlem och skulle alltså få dubbel röst.



koppling till uppslagsorden: dårar, De Sju Dvärgarna, dubbelkonto, mobbning, nazism, spammare, x




Övriga genrer av [jimmy]
Läst 375 gånger
Publicerad 2008-10-12 11:03



Bookmark and Share


  [jimmy]
s... ännu ett nytt konto...

bara det inte visar sig vara ett dubbelkonto till någon av dvärgarna...:)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]