Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Bitter rök



Bitter rök

grannen försöker bränna
sommaren





Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 18:11



Bookmark and Share


  Cris
*fniss*

fast lite vemodigt
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]