Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POETERS ORDBOK


StorTrojkisten




Medlem av De Sju Dvärgarna, och som namnet antyder: ledande medlem av DårTrojkan.

Han har gått den långa vägen. Från skapliga satirer över Poeter.se till att bli sympatisör och sedan springpojke till DårTrojkan, sen apologet (den som förklarar och legitimerar) för det framväxande De Sju Dvärgarna. Därifrån ledde vägen vidare uppåt genom en djärv kupp: han tog över en attack från Lille Shiten mot någon på Forum, och på så sätt försäkrade sig en ledande ställning bland dårarna. Numera en fullväxt dvärg.


Fruktad för sina spamattacker som kan hålla i flera dagar. Då är han okontaktbar och okontrollerad och kan lägga ut vilken skit och barnslighet som helst som ’aforism’. Han är inte bara spammare, han är spammast. Men emellanåt lugnar han ner sig och då börjar han ’argumentera’ – vilket är ofta ännu värre.


Han är ’världsmästare’ i allting, särskilt i det han aldrig har prövat på riktigt: haiku, aforism och recension.

Kompisarna ser en stor dos storhetsvansinne hos honom. Se den här sentensen från Lille Shiten:
”Även den som är liten i sinnet
kan ha storhetsvansinne.”


Men har inspirerat till en riktig aforism:
"Spam – skriet
efter kontakt ur en tom själ"



relaterade nyckelord: aforism, apologi, döda poeter, haiku, mobbning, storhetsvansinne, Spam, Spammare, Spammast





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]