Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm ibland är man för rädd för att våga..


Ensam

Första gången jag var ensam med dig var jag rädd
Nu är jag rädd för att bli ensam utan dig
Tänk att man kan bli rädd på ett så gott sätt,
tänk att man kan älska någon så mycket och så rätt....




Fri vers av Red
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-24 17:32



Bookmark and Share


  häxanmara
Ooo gillar denna....
2008-03-24

  Carola Zettergren
Snyggt och sant
om kärlek!!!!
2008-03-24

    ej medlem längre
Kärlek har den inverkan på oss...*L*
Fina tankar...
2008-03-24

    Maria Malm
Fint skrivet..
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Red

Senast publicerade
hmm...
Älska
Ett brev
Ensam
* Se alla