Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Älska mig med ömhet
älska mig med vackra ord
älska mitt hjärta tills det blandas med jord
ha mig i ditt inre
och behandla mig väl
för jag är din ömhet
som endast kärlek begär..




Fri vers av Red
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Red

Senast publicerade
hmm...
Älska
Ett brev
Ensam
* Se alla