Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmm...

Vi möts
jag smakar på dig och känner överallt
Du är lika ivrig som ett nyfiket och obetänksamt barn
och jag är din leksak
Leksaken som just för stunden har fallit inför dina ögon
Leksaken som aldrig vill bli lämnad ensam
Leken som från början var på skoj
börjar nu bli allvarsam
Våra lustar möts snart
och det känns som en explosion
Jag älskar dig.




Fri vers av Red
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 20:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Härliga tankar om lusta! =)
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Red

Senast publicerade
hmm...
Älska
Ett brev
Ensam
* Se alla