Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Idiotisk, Ful, Dum, Knäpp, Aphjärna men såå Underbar!

Ge mig en stimma av hopp
Säga att du gillar mig men där tar det stopp
Svepa undan när jag mest behöver dig
Och livet fuckar upp sig
När jag känner att jag gilder isär
Från vännerna, blir annorlunda
Och allt det där
När jag får vara den nördiga, den sunda
Och alla andra struntar i hur allt ter sig
När det känns som alla hatar mig
När jag står på gränsen till ett sammanbrott
För att livet inte gör som jag vill
Och tåren gör ögat vått
Jag önskar att jag hade mod att säga till
Att jag bara är en flicka som helt skänker dig hjärtat mitt
Och ber att få vårda ditt
Och allting blir mycket svårare när jag vet att du inte bryr dig
Om mig
Varför älskar jag dig?




Fri vers av Svarta ord, vitt papper
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-24 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svarta ord, vitt papper
Svarta ord, vitt papper