Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött och tröttare



Det har slagit mig att
om det här skrivandet skall bli
någonting mer och utvecklas
till något större så måste orden
beskriva någonting intressant
som inte involverar mig eller
min vanliga egotripp och visa
på någonting annorlunda som
är värt för andra att
leva sig in i och kanske till
och med någonting som
förmedlar en känsla som
inte bara är äckel och
frågetecken som ingen vill
ha svar på eller ens bryr
sig om att de finns till
eller hur?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-25 22:46



Bookmark and Share


  lilla t
Det kan slumpa sig så att skrivandet är en Lisa för själen fast du skriver om dig själv och din så kallade egotripp så kan det vara givande för andra. Tro mig, Jag vet.
2008-03-25

  Bjarne Nordbö
Njae...vet inte det.
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen