Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten en till min bäste vän


Utan dig

~~~


Allt det du gör, allt det du är
mig och många andra genom livet bär.
Världen vore oändligt fattigare utan dig
och livet skulle te sig så mycket färglösare för mig.




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 623 gånger
Publicerad 2005-06-12 12:28



Bookmark and Share


  Susanna
En fin liten dikt om äkta vänskap.
2005-06-12

    livräddaren
åh vad gullig :) bästa vänner ska man vara rädd om!
2005-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan