Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolugnt

 

 

Låt mej få bli en ko

i en ekhage få beta i lugn och ro

 

av rasen highland cattle

är så trött på detta livets eviga battle.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-26 23:21



Bookmark and Share


    Nattviol
muar..
eller råmar heter det visst..
instämmande!!
2008-03-26

  Elaine.S VIP
Går från leende till skratt till hmmmm och aha.
2008-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP