Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens villkor II

 

 

Min självbild

 

lär dig hur du ska behandla mig




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-28 15:19



Bookmark and Share


    Glittra G
Du är en insiktsfull människa. Jag tycker om när jag kan lära mig något av människor och du är en sådan person som man kan lära sig mycket av tror jag. Tack!
2008-03-28

  octobertragedy
jag tycker inte det låter enkelt. jag tycker det låter sant.
2008-03-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
Kan en blind ha en självbild?
2008-03-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Låter enkelt. Och så enkelt är det inte.
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder