Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser i tystnaden

 

 

pärlbandstass i rad

tyst i fläckig vildmarksskrud

 

lodjur över snö

 




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-28 21:44



Bookmark and Share


    Melona
vackert!
2008-03-29

    Glittra G
mmm ... tyst och vackert
2008-03-28

  Håkan Tendell
Den här var helt grym!
2008-03-28

  Carola Zettergren
SÅÅÅÅ VACKERT!!!
2008-03-28

    Nattviol
Tass!!
2008-03-28

  Lyckohäxan Enediel
MMmm...en vacker och tyst vinderbild du målar upp...!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder