Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01:34 lördag 11 juni 2005


Fanfar för Leif

Det finns ögonblick
som lyser sig kvar
Stunder jag vill
hylla
Jag tror det är så
att dela hjärta
För i minnet känns
din utandningsluft
fortfarande varm
Och jag ler åt att
stunden fick vara
Fanfar för oss
som alltid består
Där vi lärde
känna varandra




Fri vers av Mandy Juno Quartin
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-06-13 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Juno Quartin
Mandy Juno Quartin