Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


vara mig själv

~~~

med dig, bara dig
kan jag helt vara mig själv

tack, älskade du


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-06-13 06:53



Bookmark and Share


    BrokenHearted
så sant.. värmen bara flödar runt i kroppen.. ¨
med dig, bara dig
kan jag helt vara mig själv

åååh .. :)
2005-07-05

  BaraEnFlicka
denna person är nog lycklig att få vara med dig!!!....Ni har varandra!
2005-07-04

  Peter Stjerngrim VIP
Verkligen fint uttryckt om vad kärleken till någon man älskar som tar en för den man är kan göra inom en ...
2005-06-14

  Cattis Rönn
härlig känsla att kunna vara sig själv med den man älskar...fint haikuat!
2005-06-14

  Manal
vilken skön känsla. egentligen borde man känna så med alla.
2005-06-13

    tanto
Det är en skön känsla som du förmedlar i den här dikten!
2005-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan