Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilen har landat


Jag ville köpa dig en vacker bukett
urvalet var glest och det var inte lätt
Den blev i färgerna lila och vitt
med nejlikor och rosor och gröna blad
I butiken såg jag en fjäril som gjorde mig glad
och den fick hamna i bukettens mitt

Jag la sedan buketten på din sten
det blev vackert och solen sken
Jag satte mig på huk och sa några ord
På graven finns nu en vacker lilafärgad fjäril
som ett bevis på att det snart är vår och april
men även den tid då du lämnade vår jord




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-30 10:02



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så vemodigt vackert skrivet
med allt som förblir osagt...
2008-04-12

    Lindizz
mycket vacker
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson