Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade lilla pappa

Jag undrar om du förstår, du som berövat mig mina barnaår
Förlåt förlåt förlåt- de säger du jämt. Ord läker inga sår.
Jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig- sen vänder du dig om och går.
Jag lovar jag lovar jag lovar
Aldrig mer aldrig mer aldrig mer
Det här är sista gången- de har du sagt många gånger förut
Vad är början, vad är slut?
Hur ska jag glömma? Kan jag verkligen förlåta?

Men nu när du morfar har blivit, har de dig kanske visdom givit.
Mitt hjärta är nog inte riktigt helt än, men jag älskar dig lilla pappa om och om igen.




Fri vers av Linda Liten
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Liten
Linda Liten