Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du tror

När du ropar mitt namn blir jag varm i hela min kropp
När du stryker dina fingrar genom mitt hår börjar jag att rysa
Du ser mig djupt i ögonen
Det känns som du läser mina tankar
Jag blir generad och tittar bort

Mitt hjärta bultar hårt och slår fortare för var sekund
Mina knän känns svaga
Fjärilarna i min mage har vaknat och fått liv

Jag blir nervös
Jag döljer det så gott det går men minsta beröring ifrån dig får mig att darra

Du väcker känslor jag inte viste fanns
Är allt en illution eller bara fantasi?
-Säg att du tror! Att du tror på kärlekens magi




Fri vers av Linda Liten
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själv så tror jag i alla fall absolut på såväl kärleken som dess magi, även om den kan göra nog så ont ibland. Men ändå är den ju trots allt det vackraste vi har och varken illusion eller fantasi...Härlig känslor du verkar ha!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Linda Liten
Linda Liten