Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar bort

Jag längtar bort
Långt långt bort

Bort från dig
Bort från vardagen
Bort från mig

Världen har aldrig känts så stor och jag så liten
Vart tar man vägen när verkligheten gjort en besviken?




Fri vers av Linda Liten
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 22:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du ser sannerligen inte liten ut på fotot...
Och det var menat som en komplimang.

När verkligheten gjort en besviken flyr man till Honom som är verkligare än den psykofysiska dimensionen.
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Linda Liten
Linda Liten