Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till pappan till min dotter


2 minuter

När du var klar den natten, behöll jag en bit av dig.
Nu vaknar jag varje morgon och ser hennes ögon le mot mig.
Hon är vackrare än poesi kan beskriva.
Hon vill lära dig älska.
Varför låter du tiden fördriva?

Din dotter har jag fött
Även fast du inte är här så smakar livet sött!




Fri vers av Linda Liten
Läst 331 gånger
Publicerad 2008-05-24 11:18



Bookmark and Share


  Å
Text som berör!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Linda Liten
Linda Liten