Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och faxet som måste läsas idag är självklart på 20 sidor.


Det kliar i min vänstra handflata.

Ibland går det. Ibland går det helt enkelt åt helvete. Och jag har slutat fråga mig varför utan går och sätter mig med kläderna på i duschen. Sen är allt jag behöver tänka på att växla mellan varmast och kallast. Dom säger att de kommer hjälpa. Att allt snart kommer kännas mindre meningslöst, men jag ser inte meningen i det heller.

Ibland går det. Ibland går det som jag tänkt att de ska göra när det går åt helvete. Katastrof-tänkande kallar dom det men jag skulle hellre föredra jävligt klockrent.

 




Fri vers av sirap
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirap