Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag borde kanske ta till tendensen att gå upp i rök. nu.


hälsenorna.

Det drar i hälsenorna och syster har punkterar två vener på mig. som om det skulle få allt att kännas bättre.

 

Jag hade besök idag. Hon stog inte ut. här.
Det här stället gjorde henne galen.
Undra vad de kommer göra med mig.
Hon var på besök idag.

Fast hon sa att hon mest längtade hem.

Jag ramlade bort mellan replikerna idag. Och tog ansats mot nagelbanden, för att fylla något sjukt behov och det är nu jag ska stanna men

jag vet ju fan inte hur man gör.




Fri vers av sirap
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-04-05 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirap