Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har nyss kommit hem ifrån en match..


laserdome

ett lätt pirr i magen
startskottet går
vi springer
vet inte vart
skingras åt var sitt håll
krockar ibland
förvirring uppstår

det är svettigt
rökigt
jag springer
vet inte vart gången går
det blinkar blått
riktar ett skott med laser
det lyser till
träff

någon kommer bakifrån
hinner inte se
maskinen suckar på magen
träffad
har plötsligt inga skott

burr
aktivering påslagen
hinner inte ut
maskinen på magen suckar
träffad igen

aktiverad
ser ett huvud sticka upp
skjuter
yes - träff
röken svider i ögonen
svetten rinner i pannan

vågar mig lite längre ut
smyger bakom en vägg
försöker se runt hörnet
kusten klar
jag springer
hjärtat slår

ser nån som springer
får in en träff
plötsligt omringad
av blå blinkande ljus
de stormar basen
måste skydda

förvirring uppstår
vem är träffad
och hur?
skjuter så mycket jag kan
någon får in en träff
jag är skjuten av en lagkamrat

röken ligger tungt i lokalen
jag hör skrik någonstans
laserstrålar riktade mot mig
riktar en tillbaka
vet inte vem som träffar vem
en lampa lyser

sirener hörs från högtalare vid taket
skjuter ett sista skott
letar efter vägen ut
matchen har hastigt tagit slut




Fri vers av Marreb
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 17:20



Bookmark and Share


  kaktus
verkligen en precis beskrivnig av laserdome. Lätt att leva sig in i när man varit där
2008-05-05

  Jojo
en annorlunda text från dig
verkligen kul att läsa
(blir lite sugen att prova)
2008-04-01

  Sofie Viktoria
Vilken resa! Det var längesen jag spelade. Man blir helt galen i mörkret. Skrämmande och roligt på samma gång.
2008-03-31

  underjoyed
Jag tycker om den, den var trevlig att läsa.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb