Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusioner


vattenlösliga färger
lämnar avtryck
lämnar intryck
att dö för

och jag dör för varje penseldrag
som försvinner
längs svartrandiga kinder
kritstrecksrandiga kostymer

och placeboeffekter
får mig att somna
när jag inte ens ingick
i studien

världen är för liten
för stor
och jag drunknar i torkan
av korrekta svar
där ingen sticker ut
sticker in nålar
som försvinner när
vi vägrar se

att bakom homestagade sovrum
våldtas tanken om och om igen
och nyanserna inrättar sig
i leden




Fri vers av Sländan
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 22:13



Bookmark and Share


  Smultris
du är snuskigt bra hjärtat, detta är bra, detta är perfekt fast operfekt.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan