Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet. Levt. Och Levande.

Ett block med bleka ränder
med skarp skrift
Där vill jag höra ditt liv
läst för mig
i fotogen,
raggsockor
och te
Vill se ögonen glida
längs linjerna
skuggorna
och blänket
Ljuset längst in
i livet




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-01 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol