Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av dig

dina darrningar

på rösten

gör mig knäsvag

varje gång

vi säger farväl

 

 

mina drömmar 

tar slut

där mina 

begränsningar

börjar

 

 

min väg

tar slut

där spåret

av dina fotspår

visar sig

 

 

 

mitt hjärta

slutar slå

då ditt blod

slutar att rinna

i mina ådror 




Fri vers av Patrick K
Läst 696 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-01 19:32



Bookmark and Share


  Agnes Scott
Åhh-- jag ryser, stark känsla
2010-04-21

  Simmerskan
detta är sann kärlek. Och sann poesi. Vilket verk du har skrivit! Fantastiskt.
2008-04-04

  Chica
\"Mina drömmar tar slut där mina begränsningar börjar\"
Så sorgligt vackert, hur man kanske ( som jag uppfattar det) inte vågar tro på sina drömmar och helt enkelt vågar- att ha drömmar fullt..
2008-04-04

  Mal
Så vackert skrivet! :)

Jag gillar! / Malin
2008-04-03

  Yvonne Vigstrand
Mycket vackert skrivet!
MVH Yvonne
2008-04-03

  ia VIP
mer innerligt än så här kan det nog inte bli

att varje del ger spår
underbart
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K