Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen...

 

 

sprickor i det lilla
öppningar mot något
skänker njutning
där färgerna
växer sig genom

förgyller ett grått
blinkar mot blått
tänker väntar
på något gott

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-01 21:27



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sprickor som öppnar upp mot något nytt..snyggt!
2008-04-02

    sunnanvind
Vackert!
2008-04-02

  aol
som sagt det är i dom minsta sprickorna det stora tar sin början bravo leif
2008-04-01

  Rolfsdotter
I sprickor kan ljus flöda vackert, liksom din text! Kram Backsippan
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt