Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful

Åh, vad jag önskar att jag vore snygg
för om jag vore det skulle alla svärmas kring mig som mygg

Åh, vad jag önskar att jag vore söt
för om jag vore det hade ingen brytt sig om jag vore ett nöt

Åh, vad jag önskar att jag vore het
för om jag vore det kunde jag sprudla i rymdhastighet

Men nu är jag ju inte het, snygg eller söt...
jag ser snarare ut likt gammal gröt

Dassig, grå å ful likt Tintins professor Kalkyl
å inte kan jag tro motsatsen mina kära vänner, för det är uppe i mitt huvud som allting händer

Där sitter nog en djävul å spelar schack mot ängelen

-Schack matt igen! säger han å flinar i triumf å ängelen svarar: \"Humpf !\"

å jag får leva vidare likt en zoombie i sängen

Varför gör den såhär mot mig? Jag vill ju vara glad
nej, jag antar att jag får ta vatten över huvudet å sjunka ner i ett kallt bad.




Övriga genrer av Facky
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-01 22:15



Bookmark and Share


    sleepwalking
vilket flyt!
du är gryyym
2008-04-02

    Oprofessionell
diggar rimmen
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Facky