Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min poetiska själ må aldrig dö

Din bohemiska aura, likt ett rostrött skrapsår
ditt poetiska inre, likt en krossad björk

Min svala handflata mot din panna
Mitt dundrande inre mot ditt bröst
Mina tankar av irrbloss täckta av rimfrost

Stiljet utanför rummets karga kvadrat
Svårt att svälja.
Naken sanning iklädd transparenta draperier

När sedan din flämtning
väcker dagen till ljus




Fri vers av Facky
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-07 00:03



Bookmark and Share


    sleepwalking
En naken sanning, klädd med
de vackraste formuleringarna..
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Facky