Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Sitter här och väntar!
Har suttit här och väntat på din kärlek.
Även väntat på din tid, troligen förgäves.
Väntat in vår tid i realtid, var enda sekund har avrättat mej.
Från små hjärnceller till hela min kropp är jag nu färdig
Färdig att nu lägga mej ner, erkänd besegrad... en slagen man.
Lämnad med endast samma tomhet som innan, med en skrikande själ och ett brustet hjärta.




Fri vers av Greve
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greve
Greve