Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föll för dej... fortsätter att falla själv!

Jag ville se glädjen i dina ögon.
Din längtan efter just mej.
Jag var otålig som ett barn på julafton,
som bara hade önskat sig en grej.

Just nu behövs något starkare än mig,
att komma över detta.
Du höll tillbaka?
Var det kanske något som glömdes att berätta?

Jag visste vad jag gav mej in på och jag trodde du hade växt.
Vad jag hade sökt var inte riktigt där.
Men många saker stämmde,
det gjorde det så lätt att bli kär.

Decennium luckan var gåvan från mig till dig.
Den går inte i repris, inte för någon att få.
Som en mardröm!
Sträcker sig efter ett grepp i fallet utan att kunna nå.





Fri vers av Greve
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 18:26



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Mycket igenkännande i texten..
finns mycket känsla
en hel del besvikelse
2008-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Greve
Greve