Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ngt jag skrev på gymnasiet


Kärlek

Jag ser solen gå upp, den färgar himmelen varmt röd.
Likadant som din kärlek färgar mej.
Men jag vet, snart går solen ned och allt blir svart!




Fri vers av Greve
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 01:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
När men är kär och lycklig...men ändå finns det där *gnaget* inom som gör att man är beredd...snart är allt över... bra beskrivet!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Greve
Greve