Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte, lilla tekopp... Vattnet kan kokas igen och igen...



lycka

drömmen om och tanken av

att allt går åt helvete

... men... spelar det verkligen någon roll

jag vaknade sent i dag... för sent

missade två viktiga möten

ingen hatar mig mer än mig

är det lycka?

jag kan omboka och vänta

ytterliggare två veckor

jag brukar aldrig komma sent

brukar överkompensera och komma väääldigt tidigt

jag vill inte göra det men

jag tror jag måste skylla på pillerna

man sover hårt... riktigt hårt... och tyst

drömlöst och mörkt

sömn som inte får en utvilad

... är det lycka?

man vaknar och känner stressen bubbla upp

fast, ögonblicket senare avtar det

vad kan jag göra, jag är sen... missat allt

världen gör inte sig illa

bara jag förlorade stenhårt nu

är det lycka?

vem fan är jag... trött... sliten...

plastleende och tekoppar

var är jag nu?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 753 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-02 12:52



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vill bara tillägga att överskriften är så passande/B
2008-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Berörande, fruktansvärt berörande rader. O livet är ibland inte lycka. Du har på ett naket sätt visat en känsla som jag tror många delar med dig. Starkt!/B
2008-04-02

  dopehat
Det här berörde mig verkligen, det är ärligt och smärtsamt.
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen