Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag klara mig utan dig

TA MIG PÅ ALLVAR!

på nått vis är vi
vars sin
och ändå samma
så lika
och ändå olika

men tillsammans är vi allt
skilda är vi inget

du överlever kanske utan mig
men what about me?

jag är trasig utan dig
det saknas en del
laga mig, laga oss

vad du vill är dock inte längre en fråga
det är bara att acceptera
så du kan bäst du vill protestera mot dig själv
för jag vet




Fri vers av breahteinsides
Läst 247 gånger
Publicerad 2008-04-02 17:48



Bookmark and Share


    söötsnö
känner igen mig mycket in din text
gillar hur du har förklart den där känslan..
tack för läsningen!
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

breahteinsides
breahteinsides