Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oordning i en ironisk vardag

i hennes strumplåda är det ordning och reda,
och underkläderna prydligt vikt.
men innuti hennes huvud är ingenting sig likt.
huller om buller, allt är en röra
hon vet inte längre vad hon ska göra.
svansjakt, men utan svans,
hon springer runt i cirklar som i en trans.
\"ingenting hjälper, jag vet inte vad jag ska göra med mig själv\"
sade hon när hon dränkte sig i umeälv.




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-02 22:27



Bookmark and Share


  booster82
coolt umeälven har jag inte långt till
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH