Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågssjäl

~~~


dagen då du dansade in i mitt hjärta

min själ färgades
i alla regnbågens färger




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-06-14 10:45



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
jaaaa mera sånt!
2005-06-20

  Kylskåpspoesi
Regnbågssjäl måste var ett utav de vackraste orden jag läst, redan där hade du mig tagen. Vackert.
2005-06-17

    Idun 1
Så färgrikt du skriver och beskriver
mötet mellan själarna...
2005-06-17

  Peter Stjerngrim VIP
Kan inte annat än känna en värme spridas inom mig och ett stänk av saknad när jag läser dessa vackra ord!
2005-06-14

    Bodil Sandberg
vackert
2005-06-14

  Rachel Roth
en text att bli glad av, själfylld
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan