Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens kraftfulla vingslag

 

 

Med gudasänd kraft

lyfter liv mot himmelskt bo

 

örn hämtar hare




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-04 13:21



Bookmark and Share


  micke marin
allt är i sin ordning
2008-04-04

    Glittra G
Mmmm vad vackert.
2008-04-04

    Melona
vackert
du kan allt det här du!
2008-04-04

  Lena Krantz VIP
Skrattar högt här!
Fan vad bra, om man nu får utrycka sig så.
Detta måste vara en perfekt haiku

först två rader som ger en viss stämning och ett visst intryck
och så den sista som vänder de två första till en helt annan mening.

Jäklar vad impad jag blev nu.
2008-04-04

  Carola Zettergren
Dramatiskt om naturens
villkor!Snyggt!!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder