Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Vart har tiden tagit vägen
Känns som det var igår jag var en liten flicka
Snart blir man 18 och då ska man klara av vuxenvärlden
Är rädd
Tänk så kommer jag inte klara mig
Jag vet inte hur jag ska göra
Inte bara känna att inte ha något ansvar
Jag är så rädd




Fri vers av förlöjligad
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-04-04 08:02



Bookmark and Share


  Tymin
Du kan allt.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

förlöjligad
förlöjligad