Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är en dikt från min barndom som handlar om vänskap


Barndom

Jag ser en flicka som skrattar
Skrattet det smittar
Vi sitter och skrattar tillsammans
Det är härligt

Jag ser en flicka som leker i gräset
Leken den smittar
Vi ligger i gräset och leker tillsammans
Det är härligt

Jag ser en flicka som äter jordgubbar
Det smittar
Vi sitter och äter jordgubbar tillsammans
Det är härligt

Jag ser en flicka som luktar på blommor
Det smittar
Vi sitter och luktar på blommor tillsammans
Det är härligt

Jag ser en flicka som badar
Det smittar
Vi är i vattnet och badar tillsammans
Det är härligt

Jag ser en flicka som är ensam
Ensamheten den smittar
Vi sitter och är ensama tillsammans
Det är härligt

Jag ser två flickor som leker tillsammans
Det smittar
De kommer alltid ha varanda
Det är härligt




Fri vers av förlöjligad
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 22:01



Bookmark and Share


  Don Michael
Vackert skrivet!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

förlöjligad
förlöjligad