Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNARAN

... sitter hårt vid min hals
Jag kan inte andas.
Jag får ingen luft
Jag är instängd

Hoppet försvinner från mina ögon
Jag kan inte längre se vad jag en gång kunde.
Jag orkar inte kämpa längre
Jag försvinner

Snaran dras allt hårdare.
Jag har ingen luft kvar
Jag kan inte skrika
Jag är ensam kvar
Jag orkar inte ens försöka kämpa

Snaran har gjort sitt jobb
Det har vunnit över mig




Fri vers av förlöjligad
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-08 10:25



Bookmark and Share


  miraklet
totally dude.
2008-05-12

  Tymin
vackert men hemskt.
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

förlöjligad
förlöjligad