Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vad är en tanke?

 

En i varje ögonblick,

ja, kanske är det fler...

 

Jag hoppas att du känner,

jag hoppas att du vet,

att varje tanke jag sänder

är en tanke till dig.

 

Men vad är en tanke?

 

Jag bara önskar

att jag kunde göra mer.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-04 16:48



Bookmark and Share


  Kaylie
Ja, man brukar visst säga att det är tanken som räknas... men många gånger räcker det nog inte till... Fin text som ja... väcker en tanke helt enkelt kanske *applåd*
2008-04-06

  Carola Zettergren
ÅÅÅ vad fint tänkt
och poetat!!!!!
2008-04-06

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart i sin tanke!
2008-04-06

  Michaela Dutius
Så vackert uttryckt- detta som vi ofta upplever inför någon som har det svårt!
2008-04-05

    Lindizz
en tanke är de finaste man kan ge, men ibland så behövs mer...fint skrivet
2008-04-04

    Maria Malm
En tanke är inte det sämsta..men visst kan man känna maktlöshet ibland..
2008-04-04

  devilsangel
En tanke är väl det finaste man kan ge...men ibland behövs mer...
en väldigt fin text!
2008-04-04

  Dude
Mycket tankvärt ;). Tycker om texten.
2008-04-04

  Nasrin
ju tystare man är och tänker , dess mer kan man höra. mycket vackert är skrivet
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP