Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta, för evigt.

ett skarpt minne
innan ljuset släcks
mörkar hennes sinne
stannar kvar, tills hon om morgonen väcks

hon vill inte blunda
och fortsätta att
förevigt undra
var du är var natt

det känns långt borta
som om det vore någon annan stans
sekunderna så korta
om du ändå fortfarande fanns.

bakom ögonlocken
spelas den sakta upp

krocken.




Fri vers av Momalolinon.
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.