Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny rubrik och i annan form!!


Säkerhetsbälten och flytvästar?

Vi för en ständig kamp mot
våra upprivna sår
(att stoppa blodflöden)

där det inte alltid är lätt 
att torka upp spillda tårar
(med tungspetsen)

..och att suga upp
jordens sista vattendroppe
är helt ogenomförbart
(med en svidande tunga)

dessutom är det svårt att stiga lodrätt
under uttorkat hav

..utifrån dessa frågeställningar
är det självklart lättast
att få dyka med
nån form av skyddsklädsel på




Fri vers av Rosen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 17:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som väl förmedlar känslor av dubbelheta säkerhetsåtgärder visavi det fria fallets lyckokänslor...väl formulerad poesi...ja...
2008-04-19

  Ronny Berk
en text som väl förmedlar känslor av dubbelheta säkerhetsåtgärder visavi det fria fallets lyckokänslor...väl formulerad poesi...ja...
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP