Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endless War by Uncle Sam.

The teenage soldier- listening to rock \'n roll

Killing, serving, protecting, watching
Slaughtering the civilians in their huts

The war will never end- until the last innocent has been murdered




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 195 gånger
Publicerad 2008-04-05 19:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I\' m so bored with the USA!
2008-04-05

  camillala
gillar den här
bra knåpat;D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus