Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett frö.

Det finns ett frö i jorden

frysandes-

inkapabelt att gro-

Rör du det så dör det
sådan är dess skörhet

Monster hotar förgöra fröet


Monstet i den fodrande fadern
Monstret i den fostrande modern

Monstret som sover utanför världen
i den äldsta vaggan?

Endast de unga kan röra fröet


Så låt det finnas kvar en liten stund till




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-09-15 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus